Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zdołam odpalic metków?

Slazer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem dziś komputer na allegro.Mam pytanie do osób bardziej znających się na sprzęcie lub do osób ,które mają podobną specyfikę sprzętu.No więc tak mój nowy sprzęt to:

Procesor:Intel(64bity) 2x 3.20 GHz 2mb Cache (2-rdzeniowy)

Ram-2GB(DDR3 CZĘSTOTLIWOŚĆ 1333MHz )

Karta graficzna Zintegrowana (INTEL INTEGRATED GRAPHICS MEDIA ACCELARATOR X4500)-Max shader memory 1795 MB.

Płyta głowna-Asrock G41M-VS3.

Zasilacz-400 WATT ATX 120MM FUN SILENT.

Moje pytanie jest takie:Ile zdołam odpalić metków tak,aby grać bez lagów(przycinek itp)

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Czyli mogę się spodzieważ,że odpale te 4,5 metków?

5 klientów? Wątpię. To jest zintegrowana karta graficzna i zapewne Windows Vista / Seven, który sam w sobie zeżre do 0,8 GB Ramu. Przez GameBoostera i przy wyłączeniu wszystkich dodatkowych funkcji związanych z jakością grafiki, okien Aero, itp. odpalisz 3 metiny bez większych lagów.

Opublikowano

No więc tak mam XP nie jestem "Idiotą"żeby wgrywać viste na komputer ,na którym chcę grać.Żadnych programików podczas grania nie włączam typu gg/ts3/skype itp.Kartę zmieniał będę na dedykowaną radeona zapewne coś około 2gb+dokupuje 8gb ramu więc sprzęt trochę pordrasuję.Temat można zamykać bo już wiem ile mniej-więcej odpale(3-5).Dzięki za wypowiedzi temat można zamknąć chyba,że ktoś chce się jescze wypowiedzieć

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...